Revalidatie / sport

Fysiotherapie en Manuele Therapie Waldeck is aangesloten bij het TraumaNet van Fysiogroep Haaglanden. Binnen de praktijk is veel ervaring en kennis aanwezig op het gebied van revalidatie na (sport) ongevallen, (complexe) operaties op het gebied van het bewegingsapparaat (zoals nieuwe heupen, knieën, schouder en multitrauma), revalidatie na (postoperatieve) fracturen, revalidatie na een bijv. een hernia en revalidatie bij neurologische aandoeningen (zoals bijvoorbeeld een herseninfarct of hersenbloeding, spierziekte of – letsel, Multiple Sclerose).

De fysiotherapie richt zich bij revalidatie en training op herstel van het aangedane lichaamsdeel met aangepaste trainingsschema's voor een optimaal functioneren in sport/ werk/ dagelijks leven. De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol op het gebied van preventie, voorlichting en advies.

Voor de doelgroep binnen de traumatologie wordt er gestreefd naar de best mogelijke fysiotherapeutische zorg op basis van de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap en de gedeelde ervaringen binnen dit netwerk.Oefenruimte